Ikinä en ole ymmärtänyt miksi kukaan haluaa lemmikin itselleen.
Onko siihen syynä joku ylenpalttinen hoitovietti?
Sehän rajoittaa sinun menemisiäsi ja tulemisia, et voi ex-tempore lähteä johonkin. Autossa pitää olla tilaa koiralle ja sen tavaroille.
Siitä irtoaa karvaa mikä lisää siivoomista kotona.
Tyttökoiralla juoksut....
Sitten sitä surraan kun "perheenjäsen" kuolee.. tottakai se kuolee mikään ei ole ikuista.. niilläkin on sairauksia ja elin ikä paljon pienempi kun ihmisellä.
Minua henkilökohtaisesti ärsyttää Koira-ihmiset ja niiden näkemykset.

Jos ollaan esim liikennevaloissa ja koiran omistaja seisoo ja odottaa valojen vaihtumista mutta koiran hihna on niin löysällä että koira pääsee ajokaistalle niin mielestäni minä en ole mitenkään korvausvelvollinen jos koira jää auton alle.
ANTEEKS NYT VAAN.. Näin ei ole tapahtunut tämä oli vaan esimerkki!

Koira ei kuulu kerrostaloon! Jos tulet hissiin koiran kanssa SINULLA PITÄÄ OLLA kontakti koiraasi. Sinä et päästä koiraasi haistelemaan vaatteitani, et ruokakassille vaan komennat koiran istumaan vieressäsi. Minun ei tarvitse pitää sinun koiraasi söpönä ja jos kysyt siitä minun on oikeus sanoa että se on ruma =)

Koirasi haukkuu kerrostalossa niin mielestäni asialle pitää tehdä jotain. Koira ei kuulu kerrostaloon. Jos naapurissa asuu häirikkö niin saahan hänkin varoituksia tai häädön.

Koiran omistajat ei voi pakottaa muita ihmisiä pitämään heidän lemmikistään.

Koiraa ei tarvitse tuoda keskusta alueelle sekoilemaan jos ei ole tottunut ihmisjoukkoon.
Koiraa ei varsinkaan saa antaa kulkea vapaana ilman hihnaa jos omistaja ei saa koiraansa kontrollia käskyin.

Mikäli koira paskantaa pihalleni niin sinun tulee omistajana siivota sotkut.
En minäkää kuse sinun tontillesi.

Jos koirasi puree/näykkii tai hyppii päälleni niin et varmasti saa anteeksi sanomalla "hahah koirani nyt on vähän tälläinen".

Kyllä lapsetkin joutuu kasvattaa...

sitten aiheeseen KISSAT :D
No nehän ovat tylsiä karvanuttuja. makaa ja syö. kerrostalo osumisessa pitäisi olla entistä tarkempi että putsaa kissan paska astian.. se pistävä kusen haju mikä monessa rappukäytävässä hyökkää hengitysteihin aiheuttaen oksennus refleksin ja silmien kirvelyn on jotain jäätävää.....

AH.. tulipa avauduttua!!! devil